2010. május 17., hétfő

Vám pír ok!

Avagy a vámnál pír jelenik meg a vámosok pofikáján, erre csak annyit mondok oké!

Szóval egy ideje felkapott szerelők lettek a vámpírok, már nem is tudom követni hogy mi is az igaz róluk, ugyanis van ahol ez van ahol az ,van ahol csak ragyognak a napfényben, uramégj már! Létezett egy legendabeli misztikus lény, akinek mára már teljesen átalakult a legtöbb tulajdonsága. Annyi mindent mondtak már róluk és minden történetben mást és mást. Követhetetlen. Kár értük. Lassan a vérfarkasok is hasonlóan járnak.
Ennyit a vámpírokról ,a lényeg az ami most jönne, egy vicces, és szerintem szánalmas és rossz sorozat, amit azért kezdtünk el nézni mert nem volt semmi érdekesnek tetsző dolog a televízióban szombat késő este ,de még aludni se tudtunk, játszani meg nem volt mivel és min ,így ráleltünk egy névről már ismert történetre. Már amikor először találkoztam ezzel a névvel, a metro aluljárók reklám tábláikon tudtam hogy ez valami rossz kell hogy legyen, lévén a boritó silánysága miatt ,tessék tudni én van hogy csak boritó alapján leitélek egy könyvet, de akkor megnézem a tartalom leírását és csak aztán nyilvánítok róla véleményt, de itt nem is ez volt a leitélés fő oka, hanem az hogy újabb vámpíros dologról volt szó, és én ekkor már úgy tekintettem rá hogy ismét valami divatból létrejött sztori amit itt reklámoznak nekem. Hosszútávon ha vesszük elérték a reklámmal a célt, elkezdtem nézni a róla készült sorozatot, de nem szeretetből meg tetszésből, hanem unaloműzésből meg szórakozásból. Valamint kellenek a negatív filmélmények hogy majd ha erre a pályára lépek tudjam mit ne kövessek el.
Ennek ellenére ,merthogy utánanéztem a filmnek hogy tudjam hogyan írják a főszereplő lány nevét (most nem szögezem le miért érdekelt ez ,de majd amint leszögeltem a dolgot csinálok egy visszavezető linket ide, hogy tudjuk mikor szögeztem le azt amit itt most nem.) Na mindegy. Szóval kellenek a rossz élmények is. Nem akarom azt a látszatot kelteni hogy az embereket is a külsejük alapján itélem el, tény hogy van akitől félek első ránézésre és van aki nem tetszik mert így piercinges meg úgy ,de sosem fordult elő olyan hogy csak emiatt nem beszélnék vele vagy utálnám meeg. Ha már megismertem és tényleg bunkó ,na akkor már okkal nem szeretem. De hogy ebben a filmben alapjáraton megy a szex, a pucérkodás, a ribanckodás, és hogy a főszereplő lányt senki nem látta mellnél fentebbről ,hát könyörgöm sokk. Merthogy ezt a lányt sokan szeretik, sokaknak tetszik, sőt a legutóbbi részben amit láttam megjegyezte neki egy nő! figyelem nő! a mellkivágásában turkálva ,hogy "Ó már tudom mit szeretnek benned annyira" vagy valami hasonlót, hogy nem is ismeri de azért már tetszik neki, nem is azért mert esetleg van melle ,hanem mert felfüggesztik a melleit ,nagyon megemelik ,hogy a lány már szinte nem lát tőlük, na és ezért őt most szeretik mert pofa eltakarós dudái vannak. De most hogy így belegondolok, jobban járnak vele így. Nem érdekes.
Aztán itt van az a vámpír pasas, akivel együtt van. Hát ,óriási szerencsénkre az első rész óta van alkalmunk ismerni a cselekedetet és sztorit, szóval első rész, lányka mindenféle hangot hall, majd belép egy pasas, megjegyzem filmnézős társamnak (jóöcsémnek) hogy na ez itt tuti vámpír, merthát nézd meg milyen sötétnek van beállítva ,sötét öltözet, mogorva tekintet (már amennyire alapjáratos ártatlan képe ezt engedi, bubi hajáról nem is beszélve) ,és akkor mindenki el van ámulva, mikor a főszereplő lány, tudják akiért sokan odavannak mert van melle ,pedig amennyire én látom egy hisztizős pipacs de megértem megölték a nagymamáját meg a macskája is öngyilkos lett ,csak akkor is túl hisztizősnek tűnik mikor még éltek is ezen rokonai, emlékeim szerint legalábbis. Szóval mindenki megvolt lepődve azon, amikor a lány felismerte hogy ,nahát ez az ürge vámpír ,aaaah, és talán rögtön ,nem finoman szólva totáll ráizgult emiatt. Persze érjük be azzal hogy fiatal és kíváncsi lányka. És akkor mondják róla hogy huuu ez a lány nagyon különleges ,mert megismert egy vámpírt. Hát, ha ott lettem volna ,én is naaagyon különleges lettem volna mert én is rögtön kiszúrtam hogy uu nahát nahát ez itt egy vámpír (akar lenni) .
Aztán beszéljünk pár mondatban a főszereplő lány báttyáról. Az sem egy normális ember. Valami hippinek mutatott csajjal dug, mert másról sem áll itt egy kapcsolat ,mint a szexből. Szóval ez a "hippi" vámpírt lop, mert az nekik drog, amitől a szex még jobbá fokozható és az tök jó a kapcsolatuknak. A "hippi" elrabol egy vámpírt hogy mindig legyen szájnál vámpírvérük, értitek a hippi az a mindenkit szeretek, csak úgy tekint itt rá mint valami szörnyetegre akinek a vére drog kell ,de különben nem érdekel mi van vele. Vagy pedig én tévedek és hiszem azt a hippikről hogy már rég nem léteznek ,legfeljebb nagyszülők, éshogy mindenkit szeretnek. Nem tudom ,de tény ,hogy már a bátty és az idézőjeles hippicsaj kapcsolata ott tart, hogy már felteszik azt a kérdést is egymásnak hogy édesem most bevagyunk lőve? Nincs is ennél romantikusabb megnyilatkoztatás.
Aztán akkor itt vannak a főszereplő lány kollegái, az idegesítő szinkronhangú fekete nő aki idegbetegnek van beállítva ,valamint a szintén fekete és meleg, szintúgy borzasztó szinkronhanggal bíró fazon, a vöröske aki esküszik hamarosan és mást nem is tudok róla, meg akkor a főnöke, a kedvencem a munkatársak sorából.
Nos most bemutattam a szereplőket, elkell hogy mondjam hogy szerintem a film borzalmas, mind szereplőválogatásilag ,mind szinkronhangilag, mind történetileg. Azt mondták nekem hogy a könyv az különben prostituált jó, de a film az szörnyű. Hát a feléről én is tudok. A könyv meg nem érdekel ,továbbra is a divatvámpírság miatt ,még hogy ilyenre pénzt költsek, borzongtató gondolat. brr.

Akkor most pedig az eddig látott epizódok legmegkapóbb pillanatai:

-1.
Nem oly régi rész ,amikor örülök hogy a vámpír pasi meghalt ,merthogy felgyújtottak valami vámpírtanyát vagy mi ,és meghalt ő is. Örültem neki ,de aztán kiderült hogy nem volt minek örülnöm. A lány ment ki meztélláb, egy szál hálóingben (mini hálóingben) oké itt a hálóing nem úgy hálóing hogy hálóból van, az szados lenne kissé. De ebbe a filmbe beleférne simán. Na eltértem a lényegtől. Szóval ment ki a lány, este, virággal, úgyhiszem a vámpír házhoz,nem emlékszem már. És aztán egyszercsak kinyúl egy kéz a földből, elkapja a csaj bokáját, és az elesik. Sikít, majd kimászik a földből, na ki? Hát persze hogy az a szörnyű vámpírfickó. Elég fickósan ami azt illeti, meztelen volt, és óriási örömükben ott helyben a földön egymásnak estek ,semmi hogyhogy élsz? Jól vagy? Szeretlek, jaj azt hittem neked annyi, csak meztelen lábak ölelése és szex. (nem vagyok prűd ,de a minimum hogy fürdik a föld alól most kimászott vámpír ,sőt, erre való a fél lábbal a sírban kifejezés mostmár ezt is tudom. )
-2.
Másik abszolút kedvenc ami e hétvégén volt. A vámpírt óriási bánatomra leakarják csukni mert megölt (igen érdekes egy ilyen halála) másik vámpírt. Áh ezt is leírom, szóval egy kis hátba szúrás elég volt ahhoz hogy a vámpír (nem a bubi hajú,hanem egy vámpírszerűbb) kihányja az egész adag megivott vért ,egyenest a lányra akire támadni akart. Szép. Majd elkoshadt. Nincs is ilyen szó ,de érthető mit takar. Szóval emiatt a kis balhé miatt most a bubi vámpírt elviszik tárgyalásra. Búcsújában, ami sajnos csóknl tovább nem jutott a többiek jelenléte miatt, megkérte a lányt vigyázzon magára ,aztán a főnökét is megkérte vigyázzon a lányra. Így is lett. Mikor elment a vámpír, a lány pedig lelépett a munkából, a vámpír házába, utána akart menni a főnök természetesen ugye hogy vigyázzon rá, de valaki éppen felakarta tartani, ügyes trrükkel meglépett előle a főnök. Azt mondta jaj benthagyott valamit, mindjárt jön. Bement,majd egy kutya kirohant. Bizony, újabb fura figura ,kutyává váló ember. Ott volt a lány mögött ,az meg édesnek találta és beinvitálta a házba. Aztán levetkőzött alváshoz készülvén (semmi fürdés pedig láthattunk volna meztelenkedést (igen mintha ebben a részben nem is lettek volna pucérkodások de most jut eszembe volt volt) a kutya pedig szemérmesen elfordult. Majd a lány felhívta az ágyra ,a kutya fel is ugrott és az ágy végébe lekuporodott. Telnek múlnak az események ,majd éjszaka közepén felkel lány ,mondván hogy jaj Dean (így nevezte el a kutyát) ,a lábamon fekszel. Azután kinyitotta a szemét ,és képzeljétek el hogy időközben a kutya visszavette az eredeti alakját ,bizony, egy pucér pasi aludt az ágy végében összekuporodva ,a lánynak még volt annyi lélekjelenléte hogy kimondja a nevét ,az meg reagált rá visszakérdezvén hogy igen? Mintha tök természetes volna ahol és ahogy épp van. Biztos még álom mámorban szenvedett. No mindegy. Sajnos itt volt vége a résznek. Nagyon izgalmas, képzeljétek el hogy a főnökötök ott fekszik az ágyatok végében meztelenül! Pedig addig egy imádnivaló kutya volt.
-3.
Végül ez jutott még eszembe ,az abszolút kedvencem, amikor a vámpír mutatja otthon a lánynak a kis pincehelységet, felhajtván egy perzsaszőnyeges csapóajtót, lemutatott és azt mondta: "Itt töltöm a nappalokat." Nem tudom kinek mennyire vicces de én még most is tudok nevetni rajta. Egyszerűen szánalmas volt. Alapból szegény vámpír szánalmasnak tűnik ,de így pláne.
-4.
Ez pedig az előző részlet folytatása tulajdonképpen ,de újnak veszem mert így többnek tűnik. Amikoris a lány látta hol tölti a nappaljait a vámpír, az első reakciója ami eszébe jutott a következő volt nagyjából: " Ezek szerint sosem fogunk egymás mellett ébredni." a folytatása biztos valami szaftos szexdolog lett volna. Mert miért aludnának mikor a vámpír nappal alszik vagy mi. Bár a lányból is kinézem ezt a fordított életmódot a munkahelye miatt. No és akkor ezen események után a lánynak rémálma volt! Amit aztán olyan tragikusan mesélt el, hogy szintén vicces volt. Az a tényleg poén benne hogy rémesnek akarták beállítani a dolgot, de mégis vicces lett. Azt álmodta ,hogy felkel ,kimegy a konyhába, kész reggeli várta ,és odaült a vámpír is, ekkor a lány megkérdezi hogy ezt mind te csináltad? mire a vámpír ,hogy igen neked, aztán leül újsággal. Majd a lány megkérdezi hogy öhm süt a nap ,akkor a vámpír kinéz és először csak felhólyagusolt a pofája, majd egyszercsak (ahogy egy főnix madár szokta) lángra lobbant. Ezt mesélte el borzalmasan tragikusan a lány a vámpírnak aki a maga szokásos módján csak röviden felelt. Nem így halnék meg a naptól. Nem lobbanék rögtön lángra.

Azthiszem ennyi.

R.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése