2010. május 26., szerda

este't

Gyűjteni jó. Bármit. Szerintem nem gyűjteni unalmas. Én személy szerint rengeteg mindent gyűjtök. Szép ,göcsörtös faágakat ,gyufásdobozokat, képeket, miegyebeket (ennek az egy gyűjteményemnek nincsen konkrét neve) ,aztán zenekaros (rock) cikkeket ,Ciki Jonas gyűjtemény (bizony) ,különleges orvosi esetek (csúnya nevükön freak-ekről cikkek ,képek) ,bizarr ,okkult esetek (leginkább Hihetetlen! magazinos cikkek) , ó és alakulóban van egy filmes cikk gyűjtemény is ,amibe leginkább olyan filmekről gyűjtök dolgokat,amik tetszettek tetszenek, és valami miatt látni akartam őket a moziban mikor adták egy egy a tévében leadott előzetes miatt.
figurák
(ezen belül vannak egyéb kategóriák is,ilyen a vicces játékok gyűjteménye, valamint a G. I. Joe figura gyűjtemény, Batman figurák , Tim Burton figurák (ez a Tim Burton gyűjteményen belül van, amit unokatesómmal közösen kezdtünk) ,Obelix apró figura gyűjtemény. Azt hiszem ennyi a figurák csoportján belül.) Klasszikus játék gyűjtemény.
Aztán Joker faliújságra képek a jó öreg Joker-ről. Valamint különböző képregények (főleg Batman ,Mad dog, és egyéb tetszetős darabok ,amilyen például a ruhás géppisztolyos dinoszauruszok története vagy a Congorilla) Valamint mangából a Death note és Dragon ball. Utóbbiból feltett szándékom összeszedni az összes részt eredetien, vagyis japánul és vágatlanul! (Valamennyi már meg van valahogyan ,már nem emlékszem rá hogy és hol szedtem le ,de valami fan oldalon azthiszem.)
Aztán feltett szándékom gyűjteni az Edgar Allan Poe köteteket (jelenleg kerek tíz darab van ha nem tévedek -büszke, felvág- illetve a Salvador Dalí könyveket (amik róla szólnak, meg amiket ő maga írt, illetve a parfümjeit, meg majd a filmjei lemezre írva.)
Filmek közül a Fűrész sorozatot, a Tim Burton filmeket (eredetien!) , Monty Python filmeket is egyszer összekellene gyűjtenem, na majd saját lakásom lesz akkor ott megkezdem ezt is ,ó és a Rémálom az Elm utcában sorozatot (már megvan mind hála az xpress akciójának mukákk , az új változata a filmnek nem érdekel.)
Újabb rész, fogaskerekeket is gyűjtöm, szépek mutatósak, tetszenek. (valamint az egyéb óraszerkezeteket, számlapokat, zsebóra tokokat, hozzávalókat.) Itt-ott elszórva tárolom őket ,nincs egy alap helyük mint az összes többi dolgomnak.
Orvosi üvegeket és egyéb szép üveget, valamint a Feszületeket (több darabbal is bírok, ezért már merem gyűjteménynek vélni. Nagybátyám munkáit (festményeket, szobrokat, grafikákat (számítógépen ,jelenleg cd-re írva tárolódnak valahol a cdpolcon.)
Úgyhiszem ennyi, vagyis nem jut eszembe több. Hm majd idővel ha valami még beugrik, akkor azt közzéteszem belejavítva ezen bejegyzésembe.
Aztán jelenlegi fellángolt mániából adódóan alakulóban van valamiféle Prince of Persia gyűjtemény is, már a réginek a színes változata (talán az a második rész ,nem tudom sajnos még jól) ,az elsőnek egy új kiadása Nintendo-ra, valamint Playstation2-re a Warrior within és ugyebár mától kezdve a Two thrones is. A Sands of time számítógépre van meg ,de most nem indul el mert nem jó a videókártyája a gépnek vagy mi a baj. Kár, mert a homokszörnyek ellenn küzdöttem legutóbb és jó lenne végetvetni nekik. A most megjelent film biztosan bekerül majd ide, meg hogyha Holdféyteam vagy valaki szerez Price figurát akkor egy(?) olyan is jönni fog. Úgy képzelem el a különnböző gyűjteményeimet, hogy majd a saját lakásomban mindnek lesz saját polca, szóval például a Fűrész filmeknek lesz saját polca a Billy figurával, a Rémálom az Elm utcában dvdknek is egy Freddy-vel ,és így tovább. Egy nagyobbacska polcot kapna a leendő Prince of Persia gyűjtemény is, játékokkal ,filmekkel, figurákkal. Már ha elszakítom a Nintendo-tól és a Playstation2től a hozzájuk tartozó játékot. Na mindegy majd úgyis elválik hogy s mint lesz. Előbb pénz kell, majd a saját lakás, aztán jöhet a berendezés, majd az apróságok. Istenem sikerüljön a pénzbeli tervem. Na eltértem a tárgytól.
Szóval mit is gyűjtök még? Áhhá megvan a mai na utolsója ami eszembe jutott! Szép villák! (evőeszköz villák)


R.
K.



J. J. J.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése