2010. május 25., kedd

Franc megette Frank-t













Este még elterveztem corelldraw-ban enyhén iskolában tanult módszerrel hogy milyen pólókat szeretnék csinálni vagy csinálTATni a vasalhatós matricás lapjaimmal. Reemeeeeeek, kell Frank-es az biztos, Frank-ről jut eszembe ,alig rajzoltam Frank-et, legalábbis deviantart szerint, úgyhogy megint elkell kezdenem. Vagy saját szörny állatokat tervezek nem tudom. Asszem tanulni még korai a vizsgákra, egy-két napot még ellóghatok. Van aki júniustól tanul akkor mg van időm nekem is.
Igen kicsit halványak a vonalak, erősebb kontúr kellett volna mielőtt exportáltam volna jpg-vé. Na sebaj. Valószínűbb a fekete póló a fehér Frank logóval. Még találnom kéne Donnie Darko-s betűtípust és akkor a háttér felirat is meglenne rendesen. Ezek most csak vázlatok. Szeretnék egy inget is hasonlómód Frank-kel, csak nem tudom még hogy lenne a legjobb. Azthiszem tervezek a későbbiek során még pólókat, és mivel most leárazás van a Humana boltokban ,elképzelehtő hogy a hét folyamáán fogok még menni és veszek fekete rövidujjúkat, hogy legyen mikre vasaltatnom a képeket. Egy Frank-es tuti lesz, meg ideje volna a Hülye járások minisztrériumának is, de azzal most várok mert Frank-et akarom elsősorban ,meg lehet hogy valami poénosat is csinálok XD meg is van, vagy béna vámpírosat vagy Jonas Brother-eset. Muhahhkkkakaa. Pazarlás a papírral tudok róla ,de valami jó baromságot kikelll találni és akkor alkalomadtán hordhatom majd XD na de ezt még átgondolom. Aztán lássamcsak ,áh fene hogy nem jut eszembe semmi más amit szeretnék. Pedig most kéne hogy jöjjenek a póló ötletek hiszen most esedékes a készítésük. Jhahjj. Akkor marad a másik terv, a póló Paul Stanley. Aminek szintén csak egy számítógépes terv változatát láthatjátok. Itt is van:

Igen ez akár a héten esedékessé válik hogy elkészüljön, ugyanis pénteken lesz a KISS koncert, felnem fogom hogy a nyakunkon van! Kellene egy fehér rövidujjú póló hozzá. Na jó heti program tervezet következik: ma kedd, holnap szerda nem túl korán de még lehetőleg délelőtt ellátogatok a Humanába fekete és fehér rövidujjú pólót látogatni és most próbálni is kötelező ,nehogy ne legyen jó valami! Csütörtök nyomtatása a képeknek, és péntek egyéb magán dolgok és esti KISS koncert!! Hévége ráé majd írok arról is oda milyen terv(ek) vannak.



R.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése