2010. február 3., szerda

mérgező hírnév-verés II. -Jonas Brothers

Nos, máris folytatnám, leírnám hogyan hálózta be a Jonas Brothers szegény önnön lényemet.
Már régóta szenvedek nyálmagazin szenvedélyben, holott felidegesít,bosszant,sajnálom rá a pénzt ,és még elégedetlen is vagyok vele, mégis van hogy az ember olyanra költ,amire tudja nem kéne és fölösleges. Ez is egyfajta csapda, a kényszer hjaj.
Sokmindenről informálódtam ilyen magazinokból. Aztán bejött hazánkba is a Disney csatorna, onnét ténylegesen is jött az előbbiekben leírt sztárok neve meg sorozatkák ismertsége számomra is.
Először undorodtam a Jonas Brothers-től. Megbotránkoztam és melegnek véltem mindegyiküket. Ez a véleményem az igazat megvallva nem szállt el, de azóta felszerelkeztem sok sok információval őket illetően.
Három részre bontanám őket ,és most nem az együttesben fellelhető testvérek számára gondolok, hanem egyszer van a J.O.N.A.S. sorozatos karakterük, egyszer van a sztárként viselendő szerepük amit a Disney rájukhúzott ,és amit senki nem ismerhet ,csak a régi ismerősük ,bizalmasaik,családjuk, a valódi énjük.
A sorozatban nem is Jonas-ék, hanem Lucas-ék vannak mégis ,a keresztnevük egyezése miatt ,sokunk azonosíthatja a sorozati karaktert az együttesessel, vagyis amilyennek a bulvárban ovlassuk,látjuk őket. Ráadásként sok kisebb információ megvan róluk a sorozatban is ami az együtteses Disney sztár szerepben is mondott. Ilyen például hogy Kevin misztikus,Nick csöndes, Joe vicces. Szóval a sorozatbeli karakterük nem csak keresztnévben ,de tulajdonságokban is azonos a "valódi" énjükkel. (Mármint a rájuk húzott szereppel, amilyennek az embereknek látniuk kell őket.)
Az egy dolog hogy egy banda tagjai felveszneke gy stílust ,viselkedést, szerepet ,de attól tartok ő rájuk is erőltetve vn sok sok minden. Most megemlíteném hogy Joe haja milyen sokáig volt emosan vasaltan egyenes és rettentően homok, egy nem oly régi klipben pedig már ő is természetes göndör, némileg férfiasabb frizurájával szerepel. Lehet,hogy a hajas részre kötött szerződés lejárt. Ugyanis a szerződés tartja őket fogva. Megmernék esküdni hogy Kevin nem akart házasodni és belekényszerítették, érdek házasság volt ,leplezvén a meleg mivoltát. Elnézést,elszaladt velem a ló.
Nos, hol is tartottam ajajj időközben adót váltottam és épp egy még nem láttam rész megy az egyik mérgező kis sorozatból.
Á megvan, a legtöb rajongója az ilyen zenekaroknak, sorozatoknak ,kis tinédzser, aki nem butaságból,hanem éppeni vltozó korszakából adódóan befolyásolható, vezethető. Az ilyen dolgoknak a célcsoportjai pontosan ők. Nem is sejtik,de a South Park azon epizódja merről már szót ejtettem ,nem is hülyeség ha belegondolunk. Van némi igaz alapja. Ezek is mind feltételezések ,de sajnos a szörnyű valóság lehet. Attól tartok igen.
Joe Jonas jöjjön, ugyanis ő az együttes legfelkapottabb tagja, szegény fiú (már ha meleg vagy nőfélő miegyéb) mindenütt mint "a csajok kedvence" szerepel, ez a ráaggatott szerepe, ráadásul az ő volt barátnői azok,akikről tudomás is van, tehát már celebszámba megy vele,hogy mindneki tudhatja kikke járt satöbbi. Azok után a cikk után pedig, melyben nem köti a kérdező orrára hogy milyen lepedőakrobata nem tudom hogy lehet a gyűrűje még mindig tiszta. Az a cikk kész lebuktatás volt, már a címe is, Egy ágyban Joe Jonas-sal.... No de lehet hogy csak én vagyok hülye ,de úgy látom nem csak a rajongók kizsákmányolása folyik, hanem ifjú ,lehetséges hogy tehetségek, hírnévre vágyó vagy szülők által fellökött, gyerekekként a hírnévbe csöppent sztárocskák teljes lelki,elmei kizsákmányolása,kihasználása is. És itt már nem merhetnek megállni,félnek a bukástól,ne adjisten élvezik a helyzetet. De biztos,hogy egyikük sem lehet boldog,amíg gonosz pletykák mellett egy szerződés adta álca mögé bújva kell szembesülniük a rajongókkal,akiket becsapnak így így. Ha egy kicsit is lelkiismeretesek,akkor sajnálják, és félnek. Nem tudom hogy élik meg a dolgot és mi az igazság de nekem valahogy ez a véleményem. Bocsánat ha érthetetlen ,bonyorult, netán szarma lett a megfogalmazás, de remélem azért voltak benne értelmesen érthető részek is. Most nem igazán jut eszembe több. Majd bővítek, írok újabbat ha mégis. Mindenesetre most már sokkal jobb,hogy nem a barátaiamt és rokonaimat dobálom a véleményemmel,hanem itt írottan taglaltam. Nem is kívánnék bővebben foglalkozni a témával,ugyanis örülnék neki ,ha ismét az lehetek,aki nem csak nem szerette ,de nem is törődött mindezen kis sztárocskákkal. A sajnálat fennmarad,de remélem az álom hogy valaha egyiküktől megtudhatom az igazat elenyészik. Ugyanis nem akarok ebben a csapdában tovább vergődni. Csak ez ellen tehetek ,hogy énmagam kikerüljek a beleesett csapdából.

R.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése