2009. november 6., péntek

A mai bejegyzés címe: Nagypapa

Bizony! Nagypapa titkos élete(i).
Drága nagyapánk élete titkokkal övezett világút, melyet most feltárok előttetek! Muhahhaá (Csak feltételezések, poénhadjárat ha úgy tetszik, nem valóság, fikció ,aki elhiszi a maga baja, morbidhumorság fellelhető lehet benne,elnézést atótl akinek nem tetszik, ha mindez igaz,akkor tyűhha van ,ki tudja mi az igazság, lehet hogy fikcionális feltételezéseink valósak!)
Kettőséletet élt, egyszer volt Nagypapa (akkor még nem volt nagyszülő) vígan élte ifjú életét, feleségével, Nagymamával (aki akkor még nem volt nagyszülő) ,hogy boldogságban, vígadalomban,eseménydúsan teltek-e mindennapjaik ,arról fogalmam sincs ahogy senki másnak sem ,kivéve az érintetteknek akikről szól e mese.
Csakhogy, a világ egy másik szegletében élt egye ember, egy színész, egy álom, egy jóképű színész álom, egy férfi, aki szakaszott úgy nézett ki mint Nagypapa. A neve Gerald Philippe, neve alapján arra tippelek hogy francia származású volt, no mindjárt belinkelem a wikipédiáját, vagy valami magyar nyelvezetű oldalt róla hogy tudjátok ki volt ő., azon kívül hogy Nagypapa. Nagypapa kettős élete első fejezet. Unta a szokásos, mindennapi életét ,és a másik életében híres, közkedvelt, jóképű színész volt. Mi tudjuk ezt. Egyszer, mikor Nagypapaként Nagymamával utaztak a villamoson, én képzeletem szerint egy oylan régimódi felugrós villamos jelent meg, valakik összesúgtak a hátuk mögött hogy "Nézd ott a Gerald Philippe!" Aranyos. Szép. Kedves történet.
Na de ám, Nagypapa úgy tűnik megállapodni készült ,és szakítania kellett kettős életével, ezért úgydöntött hogy megöli Geraldot. Eljátszotta tragikus halálát a színészénjének, hogy megmaradjon Nagypapának és élje teljes életét ,gyerekeket nemzzen,szeresse az asszonyt akit elvett, neveljen. Azóta is nevel ,mostmár unokákat ,én is egy vagyok közülük ,pont a középső. Na de térjünk vissza történetünk főszereplőjére,akinek neve a címben is fellelhető. Nagypapa. Nagypapa mostmár csak Nagypapaként volt ismert. Gerald Philippe meghalt.
Gyerekek,unokák. Élet. De Nagypapa visszavágyott a kettősségbe. Nem is tudnánk hol lelte meg az újoni énjét, csakhogy lebukott előttünk. Bizony! Történt ugyanis, hogy egy nap, képregény börzére mentünk vala néhányunk. S akkor ,több tetsző képregények mellett felleltünk egy néninél nekünk kellő Versus kártyákat is. Nos, köztük volt egy grafika, ami egy az egyben Nagypapa volt! Nagypapa új énjét Emil Hamilton-nak hívják! Igen így van, Nagypapa Superman ellenségéből lett segítőtársa. Az ő wikipédiáját is befogom linkelni a végére a bejegyzésemnek. Szóval Nagypapa ismét kettős életet él. S kitudja még mimindent titkol el előlünk.
Köszönjük hogy elolvastak minket, a viszonnlátásra!
Gerald Philippe
Emil Hamilton

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése